januari 30, 2023

Op 16-01 was er een informatieavond in de Horst. Fijn dat we zo'n 30 mensen konden informeren over de stand van zaken rond de verbouwing en het project. Er was een positieve sfeer en mensen dachten echt mee. Fijn was ook dat de gemeente aanwezig was met de gebiedsambtenaar en de directrice van de Bernardusschool.  

We hebben veel nieuwe ideeën opgedaan over onder andere het betrekken van de inwoners, de kerk, scholen, ondernemers stichtingen, het inzamelen van geld en machines. 

Wist je niet van deze avond en wil je de volgende keer graag geïnformeerd worden? Volg ons dan op Facebook of laat je e-mailadres hieronder achter.

Het klompenmakersproject in Keijenborg e.o. brengt Nederlandse tradities en waarden voor oude en nieuwe generaties op innovatieve wijze tot leven. Het klompenmakershuus in Keijenborg wordt een museum waarbij mensen kunnen ontdekken, voelen, proeven aan het klompenmaken van vroeger. Het klompenmakershuus wordt de uitvalsbasis voor verschillende routes en arrangementen in de buurt langs verschillende oude klompenmakersplaatsen. Eén van deze plaatsen gaan we de komende tijd ook verbouwen, zodat mensen deze kunnen bezichtigen.

Volg ons op Facebook

Meer lezen?

Check deze arikelen